• slide
  LELKES ASZTALOS
  MINŐSÉGI SZAKMUNKÁK
  Kiváló minőség
  A legjobb árértékarány.Starapabíró és tartós szerkezeti kialakításal.
  Számlával és garanciával. Rövid határiodőn belül.
  Image
 • slide
  Egyedi bútorok készítése!
  Konyhabútorok, hálószobabútorok, fürdőszobabútorok, előszobabútorok, nappali bútorok az Ön igényeinek megfelelően!
 • slide
  Kiváló minőségű
  kerti kiülők
  Nyűgőzze le vendégeit!
  Több féle méretben, színben, anyagban.
  Elégedett ügyfelek szerte az országban!
  Image

Üdvözöljük a Lelkes Asztlosnál!Ki vagyok?

Lelkes Márk Norbert vagyok egyéni vállalkozó, asztalos szakember. Profilom a beltéri, kültéri bútorok tervezése, összeszerelése, beépítése, javítása. De egyéb fatermékek gyártásával, vasalatok felszerelésével és cserélésevel is foglalkozom. Leginkább a magas minőségű és kedvező árú kertikiülőimről ismerik országszerte a vállakozásomat, amelynek székhelye a Dúnántúlon belsősomogyban található (Nagyatádon). Azért is olyan népszerű ez a termékem mert a szokásos opciók melett lehet választani nálam a következőket is:

 • Házhozszállítás
 • Helyszíni összeszerelés
 • Felületkezelés
 • Csiszolás
 • Eltérő szín, méret, anyag
 • Időjárásálló kültéri lazúr
 • Számla
 • Garancia
Kérjen Árajánlatot!
Loading...
Success!
Error!

A kertikiülő gyártása melett egyéb szolgáltatásokat nyújtunk!

MEGNÉZEM!

Asztalosszolgáltatások

Gépkocsibeállók készítése. Teraszok és előtetők készítése. Különböző féltetők, filagóriák elkészítése - akár berendezve asztal+pad szettel! Időjárásálló lazúr felületkezelés. Különböző fedéssek: cserepeslemez, trapézlemez, cserép, zsindely. Teraszburkolatok, szerkezetek elkészítése.

Hőszigetelt ablalkok beépítése. Hőszigetelt ajtók beépítése. Beltéri ajtók beépítése - szükség szerint bontással, falrés vagy káva optimalizálással.

Laminált padlózás alátétfólia elhelyezésével, beszabásokkal szegélyezéssel. Mindenfajta gyártó, profil, mintázat szóbajöhet. Lambériázás kültére és beltére egyaránt.

Válaszfalak és gipszkarton mennyezetek készítése. Gipszkartonozás meglévő falra.

Kerti Kiülők

KérdésMiért válaszon engem?

A magas igényeknek és folyamtos megrendeléseknek köszönhetően nagyon sok tapasztalatot szereztem ennek a speciális termék készítésében. Mostanra már saját módszert fejlesztettem ki, melynek hatására gyorsabban és magasabb minőségben tudom legyártani a kiülőket, mint azok akiknek csak alkalomadtán adódik ilyen típusú munkájuk vagy nem volt lehetőségük specializálódni erre a területre.

Gyakorlatból tudom milyen kérdések, milyen igények merülhetnek/merülnek fel az ügyfeleimben, ezért gyorsan tudok reagálni a kéréseikre, kész válaszokat adva rájuk. Így a munka sokkal gördülékenyebben megy velem.

Az ügyfeleim 99% elégedett volt a munkámmal. Alább olvashatják a referenciáimat. Azok számára, akik saját szemükkel szeretnének meggyőzödni a munkám eredményeiről van lehetőség hely alapon felkeresni a kiülőket(amenyiben publikus helyen van). Mivel elég sok készült belőlük valószinűleg fogok tudni olyat mondani, ami elég közel lehet a személyes megtekintéshez.

Ellentétben a többi piacon elérhető darabbal, minden kiülőnk válogatott, minőségi Szlovák alapanyagból készül erősített, masszív szerkezettel. Sem az anyagot, sem a kötőelemeket nem spóroljuk ki! Visimpex szerkezetépítő csavarok, melyek 1. osztályú szerkezeti kötést biztosítanak! Időjárásálló kiváló minőségű kültéri lazúrral kezeljük, így nem szükséges bajlódEllentétben a többi piacon elérhető darabbal, minden kiülőnk válogatott, minőségi Szlovák alapanyagból készül erősített, masszív szerkezettel. Sem az anyagot, sem a kötőelemeket nem spóroljuk ki!

Visimpex szerkezetépítő csavarok, melyek 1. osztályú szerkezeti kötést biztosítanak! Időjárásálló kiváló minőségű kültéri lazúrral kezeljük, így nem szükséges bajlódnia a felületkezeléssel !nia a felületkezeléssel !

man

Elégedett ügyfél

Legyártott kiüllő

Helyszín az országban

Elnyert pályázat

LegújabbHírek

alt text
Nyári 12 személyes kiűlő akció
 • 2021 június

2db 12 személyes kiűllő megrendelése esetén a készlet erejéig ingyen párakput biztosítunk a szezon nyitására és a nagy melegre való tekintettel.

alt text
Sikeres pályázat
 • 2021 július

Örömmel tudatjuk hogy a lelkesasztalos vállalkozás nyerte el az X Önkármányzat által kiírt pályázatot a kerti padok készítése kapcsán. Így nemsokára X helyen is meg tudják tekinteni termékeinket.

alt text
Őszi Akció
 • 2021 Augusztus

Közeleg az őssz. Épp itt az ideje azon gondolkozni, hogy egy fedett tetős kerti pad milyen jól fog jönni a hűvősebb, esősebb időben szalonnasütés, bográcsozás alkalmával. Ha most előrendel akkor X lesz.

ReferenciaÜgyfeleim rólam mondták

Az oldalt készítette

client